Skip to main content

Nieuw dak mogen aanbrengen, dit omdat de klant er zonnepanelen op krijgt en de levensduur van het dak bijna aan vervanging toe was.

Deze klant had last van lekkage, het systeem was verouderd en had hierdoor zijn beste tijd gehad. Wij hebben hier nieuwe geïsoleerde ontluchtingen geplaatst. Binnen in de woning is de buis van de ontluchting vervangen voor een pvc pijp.

Deze klant had last van overstromende dakgoten, de oorzaak hiervan was een verstopte afvoerbuis. Vroeger kwam namelijk het regenwater uit de goot, in de sloot terecht. De gemeente heeft de sloot destijds gedempt en de afvoerbuis dicht gegooid, met als gevolg dat het nu vol zat met bladeren en modder. We hebben de buis ontstopt en het water loopt weer weg.

Op dit dak hebben wij nieuwe bitumen aangebracht, dit dak was moeilijk te bereiken en dus hebben wij hierbij een hoogwerker gebruikt om zo veilig op dit dak te komen.

Wij hebben een mooie klus mogen doen in Groningen, Deze klant krijgt zonnepanelen en het dak is over een 2 jaar aan vervanging toe. De klant heeft ervoor gekozen eerst een nieuw bitumen dak te nemen, zodat over installateur geen extra werk heeft als over 2 jaar alsnog het dak vervangen moet worden.

Een complete renovatie klus tot op de balken alles eraf ivm hout rot. Daarna hebben wij het dak opnieuw op

Close Menu

Damsterwaard 9
9734CK GRONINGEN

T: 0625221732
E: info@snijderbouw.com

KVK: 73215929
IBAN: NL49ABNA0833539884