Skip to main content

Snijder bouw is een onderneming die werk verricht in het verbouwen en onderhouden van woningen en appartementen. Sinds 2014 zijn wij gediplomeerd in bitumineuze en kunststof dakwerken. Zowel voor nieuwe daken als bestaande daken bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken samen met aannemers en onder aannemers om samen de klus te klaren tot het gewenste resultaat van de klant.

  • Lekkage aan uw dak? bel of mail dan snel. Wij vragen een vergoeding van €60-, inclusief BTW in de stad Groningen, mocht het buiten de stad zijn zouden wij het tarief met u bespreken.
  • Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen dan komen wij graag bij u langs. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met ons via:                                 info@snijderbouw.com of 06 – 25 22 17 32

 

  • Garantie voorwaarden

Wij geven 8 jaar garantie op aangebrachte producten door Snijderbouw op vertoon van een factuur. (Geen factuur is geen garantie)

  • Wat valt er onder garantie.

– Los latende naden

– Aanhechting van een afvoer of ontluchting.

– Het niet goed dichtzitten van toplaag dan wel afwerkstrook

  • Wanneer vervalt de volledige garantie?

De garantie zal volledig vervallen als er door een ander bedrijf een bitumen laag of afwerking is aangebracht. Wij zijn dan niet meer aansprakelijke door eventueel andere schades of lekkages.

Als wij kunnen aantonen dat het schade is aan een dak door derden, dan kunnen wij een reparatie uitvoeren tegen een meerprijs.

  • Voorwaarden Offertes

Prijzen ook na akkoord offerte onder voorbehoud prijsstijgingen grondstoffen en inkoopsprijzen materialen. Dit i.v.m. de huidige onvoorspelbare markt en vele grove prijsstijgingen van grondstoffen.

Close Menu

Damsterwaard 9
9734CK GRONINGEN

T: 0625221732
E: info@snijderbouw.com

KVK: 73215929
IBAN: NL49ABNA0833539884